Παγκόσμια διάκριση του Δρ. Παναγιώτη Αγησιλάου από το Who’s Who Legal στον τομέα των οικονομικών του ανταγωνισμού

Jul 28, 2020 | Press release

 Η Τrojan Economics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παγκόσμια διάκριση του Δρ. Παναγιώτη Αγησιλάου από το Who’s Who Legal στον τομέα των οικονομικών του ανταγωνισμού.

 Ο Δρ. Παναγιώτης Αγησιλάου έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους παγκοσμίως (Global Leader) στον τομέα των οικονομικών του ανταγωνισμού στην έκδοση του 2020 Who’s Who Legal: Competition. Πρόκειται για τον μοναδικό κύπριο οικονομολόγο που έχει τύχει αναγνώρισης στον συγκεκριμένο τομέα μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το Who’s Who Legal:

«O Δρ. Αγησιλάου έχει βαθιά και πολύπλευρη γνώση του δικαίου και των οικονομικών του ανταγωνισμού. Είναι σχολιαστικός, πλήρως ενημερωμένος και παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες».

Το Who’s Who Legal πραγματοποιεί κάθε χρόνο ανεξάρτητη έρευνα διεθνούς εμβέλειας βασισμένη σε αξιολογήσεις πελατών και ομότιμων κριτών με σκοπό την αναγνώριση των σημαντικότερων δικηγόρων και εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων.

Σχετικά με την διάκριση ο Δρ. Αγησιλάου δήλωσε:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναγνώριση από πελάτες της Trojan Economics και από ειδικούς στον τομέα των οικονομικών του ανταγωνισμού. Η διάκριση αυτή αντανακλά το υψηλό επίπεδο γνώσεων, εμπειρίας και επαγγελματισμού».

Δρ. Παναγιώτης Αγησιλάου – σύντομο βιογραφικό

Ο Δρ. Αγησιλάου γεννήθηκε στην Λάρνακα το 1977. Είναι αριστούχος και πρωτεύσας του Τμήματος Οικονομικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο έλαβε πτυχίο (2001) και αριστούχος και πρωτεύσας του Τμήματος Οικονομικών του University College London από το οποίο έλαβε μεταπτυχιακό (2005). Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό από το King’s College London στα οικονομικά του ανταγωνισμού (2008) και διδακτορικό στα οικονομικά του ανταγωνισμού από το University of East Anglia (2013). Στο παρελθόν είχε διατελέσει οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού. Είναι συγγραφέας του συγγράμματος με τίτλο “Η Πολιτική του Ανταγωνισμού στην Κύπρο” το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη Αθηνών. Από το 2014 ο Δρ. Αγησιλάου διδάσκει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρο τη θεματική ενότητα «Δίκαιο των Κρατικών Ενισχύσεων».

 

 

Σχετικά με την Trojan Economics

H Trojan Economics παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των οικονομικών θεμάτων που αφορούν το δίκαιο του ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένου του προληπτικού ελέγχου συγκεντρώσεων επιχειρήσεων, τις κρατικές ενισχύσεις και τη ρύθμιση αγορών.

Ως η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο που ειδικεύεται στα οικονομικά του ανταγωνισμού έχει εμπλακεί στις σημαντικότερες και πολυπλοκότερες υποθέσεις ανταγωνισμού και συγκεντρώσεων επιχειρήσεων ενώπιον της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού.

 Περισσότερα: www.trojaneconomics.com

 

Subscribe to our Newsletter